Voertuig beveiliging

Wilt u een alarm laten inbouwen om aan de verzekerings eisen te voldoen, of omdat u gewoon zuinig bent op uw auto ? Bregman Auto Inbouwservice voorziet uw auto van een SCM goedgekeurd autoalarm of voertuigvolgsysteem. Wij zorgen voor een professionele montage en technische ondersteuning op het gebied van alarmsystemen en voertuigvolgsystemen. 

Bregman Auto Inbouwservice is exclusief dealer van Clifford autobeveiligingssystemen

Clifford, van oorsprong een Amerikaans bedrijf, bestaat reeds 27 jaar en is al geruime tijd de nummer één op het gebied van autobeveiliging. 92% van alle patenten uit deze branche staat op naam van Clifford. Zo is Clifford de uitvinder van de handzender. Ook de Anti Code Grabbing, de telkens wisselende code die de handzender uitzendt en dus niet door dieven gelezen kan worden,is één van Clifford's ontwikkelingen. Andere voorbeelden zijn de technologie tegen vals alarm meldingen (FACT) en het feit dat de alarmsystemen programmeerbaar zijn, zodat ze toepasbaar zijn op alle merken en typen auto's.

Wij bieden u alle alarmsystemen en voertuigvolgsystemen van klasse 1 t/m 5, maar ook voor een TV01 peilzender / terugvindsysteem bent u bij ons aan het juiste adres. 

Ook bieden wij u een aanvulling op uw fabrieks af gemonteerd starblokkeersysteem klasse 1. Dit Klasse Z alarm is een SCM/TNO goedgekeurd (2/3/Z) compact alarmsysteem dat bediend wordt met de originele handzender van de auto. Dus geen extra afstandbediening meer voor het alarmsysteem. U kunt met uw originele afstandsbediening van uw auto ook direct het alarm inschakelen. Indien uw auto beschikt over een goedgekeurd origineel startblokkerings systeem klasse 1, dan kunnen wij dit voor u uitbreiden tot een goedgekeurd SCM klasse 2 of 3.

De eenvoudigste manier is het inbouwen van een startblokkeersysteem, eventueel aangevuld met een alarmsysteem, tot een geavanceerd alarm- en voertuigvolgsysteem.

In het laatste geval is de gestolen auto te traceren via GPR'S. De keuze voor een bepaald systeem hangt uiteraard samen met de waarde van de auto, het niveau van de overige inbouwapparatuur en de wijze waarop de auto verzekerd is.
Ook voor cabrio's en bestelauto's bouwen wij systemen in. Wij geven u graag advies over de voor u passende beveiligingsoptie.

alarm klasse startonderbreker

Klasse Startonderbreker

Voorheen Alarm Klasse 1

SCM Klasse Startonderbreker is de voormalige beveiligingsklasse 1. Deze beveiligingsklasse bestaat uit een systeem (startonderbreker) met twee automatisch ingeschakelde blokkeringen. Deze blokkeringen dienen ervoor te zorgen dat een voertuig uitgerust met een SCM gecertificeerde Klasse Startonderbreker (voorheen Klasse 1) niet op eigen kracht verplaatst kan worden.

alarm klasse alarmsysteem

Klasse Alarmsysteem

Voorheen Alarm Klasse 2

SCM Klasse Alarmsysteem is de nieuwe naam voor de voormalige beveiligingsklasse 2. Deze beveiligingsklasse bestaat uit een SCM gecertificeerde startonderbreker (voorheen Klasse 1) aangevuld met een inbraakdetectie en alarmering (sirene).

alarm klasse alarmsysteem met hellingshoekdetectie 1

Klasse Alarmsysteem met hellingshoekdetectie

Voorheen Alarm Klasse 3

Een SCM Alarmsysteem met hellingshoekdetectie is de voormalige Kiwa SCM beveiligingsklasse 3. Deze bestaat uit een goedgekeurde startonderbreker, driedubbele detectie en alarmering met omtrekdetectie, interieurdetectie, hellingshoekdetectie, en akoestische signalering door middel van een gecodeerde noodstroomsirene en optische signalering.

alarm klasse voertuigvolgsysteem

Klasse Voortuigvolgsysteem

Voorheen Alarm Klasse 4/5

SCM Klasse Voertuigvolgsysteem is de nieuwe naam voor de voormalige beveiligingsklasse 4 én 5, aangevuld met een extra startonderbreker.
Een voertuigvolgsysteem is een beveiligingssysteem waarmee uw auto na diefstal gevolgd, opgespoord en geblokkeerd kan worden. Dit beveiligingssysteem bestaat uit een volgsysteem en een startonderbreker.

alarm klasse terugvindsysteem

Klasse Terugvindsysteem

Peilzender terugvindsysteem

De SCM beveiligingsklasse Terugvindsysteem (TV01) is sinds juni 2016 door Kiwa SCM in het leven geroepen. Een SCM goedgekeurd terugvindsysteem is een na-diefstalsysteem dat ervoor zorgt dat een voertuig, conform de norm, binnen 24 uur in Nederland teruggevonden dient worden.

Kiwa SCM TV01 certificering is mogelijk, mits het voertuig voorzien is van Kiwa SCM gecertificeerde basisbeveiliging.