Radar detectie

Iedereen die een auto bestuurd in het verkeer heeft wel eens te maken gehad met de flitspalen die her en der in heel de wereld te vinden zijn. Flitspalen zijn bedoeld om de veiligheid te vergroten wordt verteld maar ze staan vaak op onlogische plekken verdekt opgesteld waardoor het meer lijkt op een geldpotje voor gemeente en staat.

Gelukkig zijn er mogelijkheden u hiertegen te beschermen. Stinger is een merk die hier in gespecialiseerd is. Zij ontwikkelen producten die u waarschuwen en beschermen tegen ongewenste kosten tot zelfs het verliezen van uw rijbewijs.

Zo is er momenteel een VIP stinger card en een stinger card die u kunnen beschermen tegen zowel RADAR als LASER activiteit. Vergis je niet, het zijn geen goedkope producten maar echt hoogwaardige technologie die u als bestuurder in staat stelt radar of laser controles op tijd te zien en hierop te kunnen anticiperen. Ook beschermd de spotlist database u tegen trajectcontroles en andere radar controles.

De producten worden vrijwel onzichtbaar gemonteerd en door middel van een richtantenne kunnen we uitmeten of uw stinger apparatuur optimaal geplaatst is.
Uiteraard is de basis software van deze producten volkomen legaal, Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden om ook uw auto te voorzien van radar en of laser detectie.