Ramen Tinten

Door uw autoruiten te blinderen, geeft u uw personenauto of bestelbus een exclusieve uitstraling. Daarnaast creëert u privacy (inbraakpreventie) doordat voorbijgangers niet naar binnen kunnen kijken.

Om een optimale kwaliteit te kunnen garanderen, werken wij uitsluitend met folies van hoogwaardige kwaliteit. Deze worden zonder luchtbellen, kreukels of stofdeeltjes aan de binnenkant van de ruit geplaatst, waarna u een bijbehorend keurmerkcertificaat en levenslange garantie ontvangt.

Blindeermogelijkheden

Om ervoor te zorgen dat uw geblindeerde autoruiten binnen de Nederlandse wet- en regelgeving vallen, hebben wij diverse blindeermogelijkheden. Zo kunt u ervoor kiezen om uw voorste portieren te tinten met de toegestane 50% tint, maar de achterste portieren zeer donker te maken met een 5% tint. Om u een duidelijk beeld te geven van de mogelijkheden, hebben wij een voorbeeld van de meest gebruikte tinten.

tint 5 procent

De 5% tint is de donkerste tint. Deze blindeertint wordt met name toegepast op bedrijfsauto’s en bij personenauto’s waarbij men geen inkijk van buitenaf wenst. Tevens komt de 5% tint veel terug in de Formule 1 door de stoere uitstraling van het donkere glas.

Tint 5%
Lichtdoorlaatbaarheid 6%
Schaduwfactor 0.66
Geabsorbeerde zonne-energie 52%
Verblindingsreductie 93%
tint 20 procent

De 20% tint heeft een chique en strakke look, waardoor deze tint zeer populair is onder personenauto’s. Net zoals de andere tinten is de 20% tint UV- en zonwerend.

Tint 20%
Lichtdoorlaatbaarheid 21%
Schaduwfactor 0.71
Geabsorbeerde zonne-energie 44%
Verblindingsreductie 77%
tint 35 procent

De 35% tint geeft een smaakvolle donkere tint aan uw autoruiten. Doordat de ruiten licht getint zijn, kunt u met daglicht de personen die in de auto zitten herkennen.

Tint 35%
Lichtdoorlaatbaarheid 35%
Schaduwfactor 0.76
Geabsorbeerde zonne-energie 38%
Verblindingsreductie 62%
tint 50 procent

Geef een donkere twist aan uw auto met de 50% getinte folie. Buitenstaanders kunnen door de folie heen kijken, maar zien een donkere tint op de ramen. Daarnaast filtert de folie UV-straling uit het zonlicht.

Tint 50%
Lichtdoorlaatbaarheid 51%
Schaduwfactor 0.80
Geabsorbeerde zonne-energie 44%
Verblindingsreductie 62%

Heeft u vragen over het blinderen van uw autoruiten of wilt u meer informatie over een bepaalde tint? Neem dan contact met ons op!