Multimediasysteem

DVD bekijken in de auto? Volledige controle hebben over uw smartphone zonder deze in de hand te hebben? Met het juiste multimediasysteem kan dit allemaal mogelijk worden gemaakt, geniet rechtstreeks op het dashboard van je auto van je films en muziek met een AV-tuner met touchscreen. Een multimediasysteem geeft je een gevoel alsof je thuis op de bank zit, rustig een film kijken of muziek beluisteren. Kortom een multimediasysteem zorgt voor een ontspannen sfeer in de auto.

Ben u zich aan het orienteren in de wereld van de multimediasystemen? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Ons overcomplete assortiment bestaat uit multimediasystemen van veelal A-merken waar u uw keuze uit kunt maken.

Bij de veel auto's is een multimediasysteem goed in te bouwen, alleen bij enkele auto's past deze er zonder inbouw materialen ook daadwerkelijk in! Wij hebben ook een ruim aanbod aan inbouw materialen, van montage panelen tot verloopkabels en van antenne adapters tot stuurwiel bediening adapters, om het multimediasysteem netjes en werkend te kunnen monteren.