Speakers & Subwoofers

Veel mensen zullen bij het denken aan Car Audio meteen aan speakers voor in de auto denken. Dit is niet zo gek, de speakers spelen uiteindelijk het geluid in de auto af. Daardoor zorgen speakers voor de uiteindelijke geluidsbeleving van uw muziek. Ieder gehoor is anders en iedereen heeft een andere smaak qua muziek. Om deze reden hebben wij een uitgebreid assortiment op het gebied van autospeakers. De autospeaker merken die wij voeren zijn uitvoerig getest en zijn kwalitatief goed tot uitmuntend bevonden.

Auto speakers die standaard in een auto zitten klinken vrijwel altijd vlak en kunnen niet goed belast worden. Er zijn verschillende mogelijkheden om deze situatie te verbeteren. U kunt de OEM speakers met een instelbare DSP versterker beter en voller laten klinken. Ook is het natuurlijk mogelijk andere speakers te plaatsen, al dan niet versterkt. Demping van de huidige speakers is als methode vaak nog onbekend of ondergewaardeerd. Terwijl demping juist bijzonder effectief is en het beste uit uw huidige autospeakers kan halen!

De surround met de spider,de conus, de voice coil en de maat van de basket zijn termen die ons niet vreemd zijn. Uiteraard bepaald vooral de auto zelf welke maat speakers we kunnen en mogen gebruiken. Steeds vaker komt het voor dat we een compleet speaker systeem moeten vervangen omdat dit niet anders kan. Hiervoor kunt u terecht bij onze audio pakketten, op maat voor uw eigen auto samengesteld!